Reviews from Burger Garage Amsterdam

Recent reviews

5.0
Amani Ben
29 January 2022

Great service and delicious food!

B
23 January 2022

Goede service, snelle levering bedankt!

Fadoua
22 January 2022
Mohammed
18 January 2022
Menno
20 December 2021

Top eten! En lekker warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Oussama Moussa
17 December 2021

Heel lekker

Ayoub
3 December 2021

Klant vriendelijk personeel en super lekkere malse burgers. Zeker en aanrader

Eva
28 October 2021

Eten was er snel en we hebben heerlijk gegeten!

Charlotte
12 October 2021

Altijd heerlijk eten. Ook perfect voor vegans. Snelle en vriendelijke bezorging.

Amin
10 August 2021

Lekkere burger en crispy twister fries

Shanice
2 August 2021

Super dat jullie een vegan burger hebben. Heel jammer dat het brood oud was en droog! verpeste het hele broodje. Daarnaast was de burger ook lauw. Jammer, ben gek op de burger maar echt de laatste keer dat ik bestel. Gewoon niet waard voor 8.50.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amin
29 June 2021

Lekkere burger en juicy

Mohamed
25 June 2021
Jeroen
21 June 2021
Parit Kalra
15 May 2021

My explanations for rating- Delivery- As restaurant informed me that I will not have to pay delivery, but online they charged me €2. Moreover, it has not completely delivered at my door, I had to exit my 13 floor building and collect it from the person came in the car to deliver. Quality- I ordered 2 vegan burgers, both were very dry, cold and not tasty. Portion size was very less as compared to other shops in this price range.

Jasper v
27 April 2021

Heerlijk eten! Veganchicken 😍😍

Voldoende, niet goed
6 April 2021

Lekker voor een keer, maar niet snel weer. Snelle bezorging en de loaded fries waren erg lekker. Maar de vegan beef burger was droog en de vegan bacon is wel besteld, maar niet geleverd.

Amin
28 March 2021

Heerlijke burger en perfecte twisterfries

Van de beek
28 March 2021

Heerlijke eten! Lekker op tijd en heerlijke angus burger

Naoufal
20 March 2021

Lekker snel geleverd alles was warm en vol van smaak al met al zeker een aanrader

Aleksandr
6 February 2021

i didn't receive my ice-cream and couldn't reach you by phone

Anoniem
2 February 2021

De burgers waren heerlijk. Het vlees is lekker mals precies zoals het hoort. Top service! Werd eerder bezorgd dan was doorgegeven.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wessel
10 January 2021

Pittige burger was erg lekker, maar broodje viel wat tegen. Kwam wat klef en goedkoop over, wellicht is een hard bolletje beter. Smaakte verder prima. Friet garage was voor mij wat veel bij elkaar, maar smaakte wel.

Sabb
7 January 2021
Vicky
26 December 2020

Heerlijke burgers, helaas de mayonaise vergeten mee te geven

Ismail
21 December 2020

Lekker gegeten, goed verpakt, warm en op tijd aangekomen. Zeker een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Taylor
5 December 2020

Tweede keer laten bezorgen, tweede keer 40min te laat zonder iets te laten weten. Bestelling was helaas koud, vegan bacon ontbrak, verkeerde drankje gekregen, ik had vegan Fernandez besteld kreeg een non vegan Fernandez. Bacon vergoed gekregen Fernandez helaas niet? De vegan kroketten zijn behoorlijk aan te raden, maar misschien beter ophalen dan laten bezorgen om optimaal te kunnen genieten.

Glenda
22 November 2020
Oumaima
14 November 2020
Mirjam
13 November 2020

Perfect❤️

Dounya
1 November 2020

Het was zo lekker en levering was ook snel! Service was perfect en het eten ook.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Youssef
22 October 2020

Het ging snel. Vegan burger was goed, aardige mensen.

MM
20 October 2020

Wat een top burgers heb ze nog nooit zo lekker gegeten en die cheesy patat wauw om je vingers bij af te likken. Jullie hebben top werk geleverd !

Ilias chak
19 October 2020

Beste burgers ooit en vers

Meryam
19 October 2020

Het eten was heerlijk! Wij hadden een Spicy chicken burger en een beef burger genomen en beide waren top! On the sides some chicken tenders en curly fries die het allemaal afmaakte. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ilias
13 October 2020

Echt hele goeie burgers. Eindelijk burgers met een goede smaak en goed gekruid. Ik raad iedereen de angus burger met ei aan!